Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danskkonferencetolkning.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danskkonferencetolkning.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
Om os - Dansk Konferencetolkning

Om os

Erfaring, filosofi og service

Som mangeårig udbyder af konferencetolkninger ved vi hos Dansk Konferencetolkning alt om, hvordan de sproglige behov i forbindelse med internationale konferencer skal dækkes – men også om, hvor meget der kan gå galt.

Her er ingen konceptløsninger – alle opgaver er unikke, og det er vores filosofi og erfaring, at der findes en perfekt løsning på ethvert problem.

Derfor sørger vi altid for – gennem en tæt dialog med vores kunder – at finde ud af, præcis hvilken type tolkning, der vil være optimal for hvert enkelt arrangement. Det kan være i forhold til udstyr, sprogkombinationer, opsætning m.m., men også i forhold til at finde den absolut bedste tolk til netop det område, konferencen drejer sig om.

Vi kender alle vores tolke godt nok til at vide, inden for hvilke områder hver enkelt er bedst, hvem der arbejder godt sammen osv., og da det er vores faste overbevisning, at også de menneskelige egenskaber er medvirkende til at skabe de bedst mulige resultater, har vi naturligvis også disse faktorer med i vores planlægning af et arrangement. Det kalder vi service.

Derfor kan du som kunde føle dig ekstra tryg, når du har valgt Dansk Konferencetolkning som din sproglige partner – du ved, at der er tænkt over hver enkelt detalje, og du ved, at absolut intet er overladt til tilfældighederne.